Internationellt
Patrik Strömer

Nu finns Snusforumet också på engelska

Från och med idag finns Snusforumet också på engelska.

– Vi hoppas att Snusforumet kan hjälpa till att öka kännedomen om snus utanför Sveriges gränser. Förhoppningsvis kan vi därmed också bidra till att andra länder kan minska antalet tobaksskador genom att lära sig av ”The Swedish Experience”, säger Svenska Snustillverkarföreningens generalsekreterare Patrik Strömer.

Det händer roliga saker på Snusforumet.

Nyligen kunde vi presentera en ny design för hela sajten och idag lanserar vi den internationella versionen av Snusforumet.

För även om snus i huvudsak är en svensk företeelse så ökar intresset även utanför vårt lands gränser. Inte minst genom det faktum att svenska män har den lägsta andelen tobaksrelaterade skador i hela EU.

– Idag finns det 100 miljoner rökare i EU och om fler får tillgång till korrekt information om mindre skadliga alternativ till cigaretter så kan många liv sparas varje år, säger Patrik Strömer.

Följ engelska Snusforumet även på Twitter

Precis som den svenska utgåvan har gjort sedan 2014 så kommer den engelskspråkiga versionen av Snusforumet att leverera de senaste nyheterna om snus, tobaksrelaterad forskning, och utvecklingen inom folkhälsopolitik – både i Sverige och internationellt.

Du hittar det engelska Snusforumet genom att klicka på ENG-knappen längst upp till höger i toppmenyn.

Dessutom har den internationella versionen av Snusforumet fått ett eget Twitter-konto som går att följa här.